plæneklipper

Texas maskiner – pleje af træer og haver

Reservedele til Texas havemaskiner

Kanttrimmer og græstrimmer

Den holder kanterne pæne og trimmede til perfektion

Kanttrimmeren er et vigtigt værktøj for ethvert havemenneske. Det er en maskine, der skærer græs og ukrudt fra kanterne af din have.

Græstrimmeren kommer i forskellige former og størrelser, med priser, der spænder fra overkommelige til dyre. De fås som brændstof eller elektriske modeller, afhængigt af dine behov og budget.

Løvblæser

Perfekt til at rense blade om efteråret eller affald om vinteren

Om efteråret falder bladene, og det er tid til at rydde op i gården, indkørslen og haven. En løvblæser kan gøre dette arbejde meget lettere.

En løvblæser er en kraftig maskine, der bruges til at fjerne blade og snavs fra hårde overflader som fortove, indkørsler, terrasser og andre udendørs arealer. De er perfekte til at rydde op om efteråret eller efter en storm om vinteren.

De mest populære modeller af løvblæsere har elektriske motorer, der spænder en del i styrke og kommer med en række funktioner. Nogle har for eksempel justerbare dyser til at blæse luft i forskellige retninger eller vakuumtilbehør, der giver dig mulighed for at suge snavs op uden at skulle bøje dig ned og samle det hele op i hånden.

Slangerulle

Slangeruller er et vigtigt stykke tilbehør for husejere. De giver en sikker og nem måde at opbevare slanger på, og holder dem ude af syne og let tilgængelige.

En slangetromle er en roterende enhed, der kan rumme op til 30 meter haveslange. Den placeres udenfor, og slangen er viklet rundt om den for at holde slangen skjult, så den ikke ligge og flyder på jorden.

 • De Bedste Havemaskiner til Beskæring af Frugttræer

  De Bedste Havemaskiner til Beskæring af Frugttræer

  [et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_button button_url=”https://www.partner-ads.com/dk/c/p/15144/b/8988/u1/beskaering/https://www.texas.dk/da/products/grensaks/?productgroupid=5098″ button_text=”Se beskærer redskaber her” _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”50c956cc-cf7c-4db1-aeab-63c39ffb456d” global_colors_info=”{}”][/et_pb_button][et_pb_text _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”] Hvad er vigtigt at overveje, når man skal vælge en Texas havemaskine til beskæring af frugttræer? Når man skal vælge en Texas havemaskine til beskæring af frugttræer, er det vigtigt at overveje…

  Læs mere

 • Sådan får du en flot grøn græsplæne

  Sådan får du en flot grøn græsplæne

  [et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}” custom_padding=”0px|||||”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”4.16″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_button button_url=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=15144&bannerid=8988&uid=flot-plaene&htmlurl=https://www.texas.dk/da/products/plaeneklipper/?productgroupid=6″ button_text=”Se plæneklippere” _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”50c956cc-cf7c-4db1-aeab-63c39ffb456d” sticky_offset_top=”10px” locked=”off” global_colors_info=”{}” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_button][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.16″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”] Komplet guide til en flot grøn græsplæne Introduktion: En smuk, grøn græsplæne er et imponerende syn og kan forvandle et almindeligt haveområde…

  Læs mere

 • Græsslåning – Sådan gør du det rigtigt

  Græsslåning – Sådan gør du det rigtigt

  [et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” custom_padding=”0px|||||” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_button button_url=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=15144&bannerid=8988&uid=graesslaaning&htmlurl=https://www.texas.dk/da/products/plaeneklipper/?productgroupid=6″ button_text=”Gå direkte til plæneklippere” _builder_version=”4.20.4″ _module_preset=”default” custom_button=”on” button_text_color=”#FFFFFF” button_bg_color=”#0c7215″ button_border_width=”0px” button_border_radius=”6px” button_use_icon=”off” sticky_position=”top” sticky_offset_top=”10px” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″][/et_pb_button][et_pb_text _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”] Det er ikke alle, der ved, hvordan man skal slå græs korrekt. Der er faktisk en hel del, man skal være…

  Læs mere