Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Kædesav

Hvad er en kædesav/motorsav?

Navnet siger egentlig det hele: En sav med motor, og sav af en kæde. I stedet for at skulle stå med en traditionel sav, er en motorsav bygget til at gøre arbejdet med at save meget lettere. Det er en motor med et sværd på, hvor en kæde kører hurtigt omring sværdet og tænderne på kæden er dem, der saver gennem træet.

En motorsav består af to dele: kæden, der skærer, og sværdet, som understøtter kæden og giver kraft til den. Kæden løber langs to tandhjul i toppen af et bueformet sværd. Sværdet roterer omkring sit omdrejningspunkt, når det bevæger sig op og ned mellem to remskiver nær toppen.

Savsmuldet falder ned på et luftfilter foran en stor ventilator for at blive blæst væk fra maskinens operatør eller i en opsamlingspose på nogle modeller.

Sådan vælger du den bedste kædesav til dine behov

Motorsave er et alsidigt værktøj, der kan bruges til en lang række opgaver. Uanset om du skal fælde træer eller skære træer, planker osv. til er motorsave det perfekte værktøj til at hjælpe dig.

Der er mange faktorer, som du skal tage i betragtning, når du skal vælge den bedste motorsav til dine behov. Blandt andet:

  • Den type arbejde, du planlægger at bruge det til
  • Størrelsen og vægten af motorsaven
  • Effekt- og støjniveauet
  • Hvor kraftig motoren er
  • Hvor mange penge du vil bruge

Sådan vedligeholder du din motorsav for optimal ydeevne

Motorsave er et populært værktøj til at skære i træ og andre materialer. Det er vigtigt at vedligeholde din motorsav, så den kan fungere godt.

Det er vigtigt at slibe kæden regelmæssigt. Dette vil hjælpe med at skære igennem materialet bedre og holde længere. En skarp klinge vil også reducere mængden af vibrationer på saven.

Kontroller regelmæssigt for eventuelle løse møtrikker eller bolte på motorsaven og spænd dem om nødvendigt. Dette vil hjælpe med at forhindre, at du kommer ud for uheld med saven.